MAGMA Kullanıcılarıyla Buluştu

MAGMA, Türkiye’deki kullanıcılarıyla bir araya gelme ve bilgi alışverişinde bulunma amacıyla 18 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul’da Geleneksel Kullanıcı Toplantısını gerçekleştirdi. Sakıp Sabancı Müzesi, “the Seed” etkinlik merkezinde gerçekleştirilen toplantıda çok sayıda katılımcı yer aldı. MAGMA Türkiye ve MAGMA Almanya’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Can Metal’den Samet Şahin ve Asil Çelik’ten Samed Berker Işık sunumlarının ardından, MAGMA’nın Tips&Tricks sunumuyla devam etti. Döktaş Dökümcülük Orhangazi’den Cem Aydın ve Kalkancı Pres’den Tüba İpek Güler’in sunumları ilgiyle takip edildi.

Grup, Boğaz manzarası eşliğinde harika bir atmosferde öğle yemeğinin tadını çıkardı.

Öğle yemeği sonrası, Trakya Döküm’den Volkan Nesipoğlu ve Arslan Kalıp’tan Turgay Soydal sunumları ile katkıda bulundular. Devamında, katılımcılar ile döküm ve MAGMA hakkında sorulardan oluşan, oldukça eğlenceli, interaktif online bilgi yarışması yapıldı. MAGMA Türkiye, MAGMAacademy ve MAGMAsupport başlıklarıyla sunum yaptı. Sümer Çelik Döküm’den Hüseyin Şahin kullanıcı sunumundan sonra MAGMASOFT Yazılım Geliştirmeleri & Learning World ile kullanıcı toplantısı son buldu.

Gün boyunca katılımcılar MAGMASOFT® ile deneyimleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular

Toplantı sonrası kokteylde, eşsiz Boğaz manzarası ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam yaşandı.

Tüm sunum yapanlara ve katılımcılara teşekkür ederiz. Sizleri 2024'deki bir sonraki kullanıcı toplantısında görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!

MAGMA Türkiye Kullanıcı Buluşması